En middag på toget som jeg sent kommer å glemme, men som var litt diffus på slutten av reisen ble servert oss under vår interrail 2019.
Det var ikke nødvendig hos LNER, så som hos SJ å bestille mat på forhånd.
Menyen lå klar ved sitteplassen, og man kunne velge fritt fra denne utfra hvilken tid på dagen man reiste.

Servitørene, det var to stykker tilbød en aperitiff mens man leste "bruksanvisningen" !
Jeg valgte en Gin Tonic.

Forrett - hovedrett og dessert kunne man velge mellom, dessuten inngikk valgfri drikke til maten, og når jeg sier VALGFRI så kunne man velge fritt fra drikke menyen.

Cartsplassene i Vogn M.




Middagen er servert ombord i LNER Edinburgh (EDB) til London Kings Cross (KGX)

Det er jo bra at man har flere sanser å spise med, blant annet smak / lukt.
Jeg tok desverre få bilder av mat og drikke ombord, men som sagt så ble det en Gin Tonic som aperitiff, en liten hvit vin til forretten, en lite rød til den varme maten, en sherry til desserten, som stabiliserende medisinsk drikke. valgte jeg brunt heksebrygg fra området.
Og fem stykk Bells, senere rullet vi inn på London Kings Cross.




Vogn M - LNER FOD 11304 på Edinburgh Waverley, som vi ser var det allerede dekket på med kaffekopper før påstigning.
Koppene var ikke i plast, men i porselen.
Bestikket hadde ikke spor av plast det heller ....