[SE] Värmlandstrafik AB månedskort

I min "karriere" på spor i Värmland hadde vi på SJ mange rare seanser med misbruk av Värmlandstrafik sine månedskort og andre terminkort....
 

En liten utflukt til Astilleros Españoles
Vårvinteren 1992 ble det flere turer til M/S Prinsesse Ragnhild [Color Line] som lå til ombygging ved Astilleros Españoles, i Cadiz....
 

Med JC 57783 til Roma med tørrfisk

En gang for mange år siden var det en kollega av meg in lastebil bransjen som behøvde akutt nødhjelp med å få av gårde en last med tørrfisk til...
 

[SE] Det er lenge til SJul

Går alle Tåg på Jul ?
Ja, de fleste tog går på hjul, men ikke riktig alle.
Spørsmålet bærer på en historie fra min tid i Värmland,...
 

[SE] Mitt siste SJ Team kom i mål, og kaffe får man i SJs Lounge !

Av og til dukker det opp minner fra en hyggelig tid, sammen med hyggelige kolleger ute langs sporene.
Dette bildet ble tatt da vi var kommet i mål...
X

[NO] # Ruter: Kollektivtrafikken i Oslo 17.mai

Kollapse
 •  

 • [NO] # Ruter: Kollektivtrafikken i Oslo 17.mai

  Beregn god tid, kjøp billett på forhånd og benytt stasjonene Stortinget eller Jernbanetorget hvis du skal til Oslo sentrum. Husk også familierabatten, en voksen med billett kan ha med seg inntil fire barn under 18 år gratis.

  Trikk, buss, båt og T-bane kjører lørdagsruter på 17. mai, og deler av Oslo sentrum stenges for trikk og buss. Sjekk reiseplanleggeren på ruter.no eller i appen.

  – For første gang siden 2019 skal vi alle endelig få feire nasjonaldagen sammen, og ikke i små kohorter. Det er meldt om rekordhøy deltakelse i barnetoget i Oslo, og det blir en folkefest over hele landet. Det er veldig mange som skal ut å reise i Ruters områder denne dagen, vi anbefaler alle å beregne ekstra god tid for å rekke det man skal. Det er også lurt å bruke reiseplanleggeren denne dagen, noen av bussene og trikkene vil kjøre alternative traseer, spesielt i Oslo, der deler av sentrum stenges for buss og trikk på grunn av barnetoget, opplyser Ruter.

  Reisetips
  • Kjøp billett i Ruter-appen. Da sparer du ombordtillegget, og alle kommer raskere fram.
  • Husk familierabatten! Du kan ta med inntil fire barn under 18 år gratis hvis du er over 18 år og reiser med gyldig billett.
  • Beregn god tid. Det er mange som skal ut å reise denne dagen. Enkelte steder går det også barnetog i buss- og trikketraseene som kan føre til forsinkelser.
  • Unngå Nationaltheatret T-banestasjon. Kapasiteten her er begrenset. For å unngå trengsel oppfordrer vi deg til å bruke Stortinget eller Jernbanetorget. Du bør også avtale møteplass andre steder enn i området rundt Nationaltheatret.

  • Knut Andvord
   #1
   Knut Andvord kommenterte
   Redigere en kommentar
   Så bra at familierabatten fungerer 17. Mai. Tidligere gjaldt den ikke 1 og 17 mai, selv om disse fullt på en lør eller søndag. Begrunnelsen var at disse var høytidsdager

  Legg igjen en kommentar

Trender

Kollapse

 • [CN] [EU] New Silk Road growth almost reaches rock bottom
  New Silk Road growth almost reaches rock bottom

  For the first time in over a decade of stable and continuous growth, freight traffic between China and Europe is experiencing a period of stagnation. In the first half of 2022, freight trains trips between China and Europe witnessed a 2 per cent increase, while the amount of TEUs carried rose by 2.6 per cent.

  The data regarding the first half of 2022 was made available by the China State Railway Group Co., Ltd and considers...
  06-07-22, 10:33
 • [DE] Strikes, storms and construction: rail struggles to find its way to German ports
  Strikes, storms and construction: rail struggles to find its way to German ports

  Rail terminals in the ports of Hamburg and Bremerhaven are reaching full capacity leading to unforeseen train delays of up to 48 hours and cancellations. The situation results from a combination of port strikes, storm-related infrastructure problems, and planned construction work. “Many of our rail assets are blocked,” says METRANS.

  The current situation regarding German ports is problematic,...
  06-07-22, 10:26
 • [NO] Norwegian : Høyeste antallet passasjerer siden før pandemien
  Høyeste antallet passasjerer siden før pandemien

  Norwegian hadde 1 937 318 passasjerer i juni. Dette er en økning på 19 prosent fra forrige måned, og det høyeste antallet som har flydd med selskapet siden før pandemien.

  – Jeg er svært tilfreds over å se at vi gjennomfører nær 100 prosent av de omkring 400-450 daglige flyvningene vi har satt opp i juni, og det i en måned som har vært svært utfordrende for oss med streik blant flyteknikerne i tillegg til de...
  06-07-22, 10:20
 • [EU] Snälltåget kör direkt till Oktoberfesten i München
  Snälltåget kör direkt till Oktoberfesten i München

  Snälltåget kör direkt till den traditionsenliga Oktoberfesten i München. Avgången avgår klockan 17.00 söndagen den 25 september, med ankomst München på morgonen dagen därpå. Hemresa sker onsdag eftermiddag 28 september, med ankomst Malmö torsdag morgon. Med på tåget har vi även Snälltågets restaurangvagn "Krogen" med anpassad meny som passar till de bayerska festligheterna.

  - Oktoberfesten i...
  06-07-22, 10:16
 • [SE] SAS i pilotstreik
  SAS SCANDINAVIAS PILOTFÖRENINGAR VÄLJER ATT GÅ I STREJK


  Medlemmar i SAS Scandinavias pilotföreningar har kallats ut i strejk. Strejken leder till inställda flyg och att tusentals resenärer påverkas.

  Sedan varslet lämnades den 9 juni har medling pågått mellan pilotföreningarna och SAS. Strejken följer som en konsekvens av att parterna inte har lyckats komma överens om ett nytt avtal. SAS önskar fortsätta medlingen för att kunna nå en överenskommelse och...
  04-07-22, 15:47
Laster inn kalender...
Laster inn kalender...
Jobber...
X