[SE] Värmlandstrafik AB månedskort

I min "karriere" på spor i Värmland hadde vi på SJ mange rare seanser med misbruk av Värmlandstrafik sine månedskort og andre terminkort....
 

En liten utflukt til Astilleros Españoles
Vårvinteren 1992 ble det flere turer til M/S Prinsesse Ragnhild [Color Line] som lå til ombygging ved Astilleros Españoles, i Cadiz....
 

Med JC 57783 til Roma med tørrfisk

En gang for mange år siden var det en kollega av meg in lastebil bransjen som behøvde akutt nødhjelp med å få av gårde en last med tørrfisk til...
 

[SE] Det er lenge til SJul

Går alle Tåg på Jul ?
Ja, de fleste tog går på hjul, men ikke riktig alle.
Spørsmålet bærer på en historie fra min tid i Värmland,...
 

[SE] Mitt siste SJ Team kom i mål, og kaffe får man i SJs Lounge !

Av og til dukker det opp minner fra en hyggelig tid, sammen med hyggelige kolleger ute langs sporene.
Dette bildet ble tatt da vi var kommet i mål...
 

[SE] Det var dette med Jernbane og Kaffe.

Det var dette med Jernbane og kaffe da.

Jeg er ikke den som er mest flittig til å reise med museumsjernbanene som vi har rundt omkring oss....
X

[SE] Tågresenärer går före i kön till festivaler

Kollapse
 •  

 • [SE] Tågresenärer går före i kön till festivaler

  Tågresenärer går före i kön till festivaler

  Festivalbesökare som tar tåget går före i kön och kommer snabbare in på två av sommarens festivaler: Way out West och Big Slap. Tillsammans jobbar SJ och festivalarrangörerna för ett mer hållbart resande.

  Musikfestivalerna är äntligen tillbaka. För många festivaler, som till exempel Way out West i Göteborg och Big Slap i Malmö, är det självklart att utöver musiken fokusera på hållbarhet. Båda festivalerna vill erbjuda ett hållbart resande och samarbetar därför med SJ.

  - Det känns grymt att kunna visa uppskattning till våra resenärer tillika festivalens besökare på det här sättet. Jag vill passa på att hylla alla som väljer att ta tåget till festivalerna, de tar även ansvar för kommande generationer, säger Pernilla Johansson ansvarig projektledare på SJ.

  För dig som tar tåget till Way Out West i Göteborg

  Alla besökare som reser med SJ till Way out West får ett Green Ticket-armband. Med armbandet slipper du som besökaren stå i ordinarie kö vid ankomst och erbjuds dessutom olika förmåner och rabatter. För de resenärer som vill ha en smidig lösning och en härlig resa har SJ ett eget festivaltåg. Under den resan får resenärerna både festival- och greenticket-armband ombord och kan gå direkt in på festivalen vid ankomst. På plats inne på festivalområdet välkomnar SJ alla festivalbesökare, det blir en ny oas för gemenskap. På den nya loungeytan kommer besökare kunna ta en kaffe, hämta upp vattenflaskor som är gjorde av 100% återvunnen plast och utmana varandra i ett hållbarhetsquiz där man kan vinna en resa med SJ EuroNight till Hamburg inklusive övernattning.

  För dig som tar tåget till Big Slap i Malmö.

  Alla besökare som reser med SJ till Big Slap och som visar upp sin tågbiljett i SJ:s entré Green Track får snabbare tillträde till festivalen.

  SJ är närvarande på både Way out West och Big Slap.
   Å legge inn kommentarer er deaktivert.

  Trender

  Kollapse

  Laster inn kalender...
  Laster inn kalender...
  Jobber...
  X