Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[NO] Ny intensjonsavtale om kjøp av el. lastebiler mellom Schenker og Volvoavatar
Jernbane.Net
[NO] Ny intensjonsavtale om kjøp av el. lastebiler mellom Schenker og Volvo
07. November 2019, kl. 18:00
DB Schenker og Volvo Norge signerte i dag en intensjonsavtale om kjøp av 3 stk. elektriske Volvo FE/FL


Kontrakten signeres av Knut Eriksmoen, CEO Schenker AS (venstre), og Gunnar Brattli, director commercial sales Volvo Norge.

Knut Eriksmoen, CEO DB Schenker, uttaler:

«Vi i DB Schenker investerer nå i tyngre elektriske kjøretøy for å oppnå vår målsetning om 100 prosent utslippsfrie vareleveringer i Oslo i løpet av 2020. Vi er stolt miljøambassadør til Oslo som europeisk miljøhovedstad i 2019, og denne investeringen tar oss utslippsfritt videre i årene som kommer»

Gunnar Brattli, director commercial sales, Volvo Norge, uttaler:

«Vi er veldig glade for å kunne bidra til at DB Schenker når sine miljømål for transport i hovedstaden. Elektriske lastebiler reduserer ikke bare CO2-utslippene, de vil også bidra til redusert støy og ikke minst mulighet for å redusere køer i storbyene, støysvake biler åpner opp for mulighet til å levere på andre tider av døgnet med mindre trafikk og med høyere grad av sikkerhet for omgivelsene. Med våre nye elektriske Volvo FL Electric og Volvo FE Electric vil vi både kunne være med å møte miljøkravene som stilles til bransjen, samt behovene våre kunder har til å få sine oppdrag utført på en driftseffektiv og miljøvennlig måte»


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.