Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[SE] Handbolls-EM väljer SJ för klimatsmarta resoravatar
Jernbane.Net
[SE] Handbolls-EM väljer SJ för klimatsmarta resor
08. November 2019, kl. 11:08
Handbolls-EM 2020 samarbetar med SJ för klimatsmarta resor i samband med mästerskapet. Förutom att transportera deltagare mellan spelorter kommer SJ även att erbjuda det officiella EM-tåget till fans som vill ta sig smidigt och klimatsmart till Göteborg för att se Sveriges inledande gruppspel.

I Sverige spelas matcherna i Göteborg (10–14/1), Malmö (11–22/1) och finalspel sker i Stockholm (24–26/1). Sveriges grupp startar i Göteborg och Scandinavium. Spelare, funktionärer och media kommer erbjudas SJ-resor under mästerskapet.

- Handbollen har tack vare ett trofast partnerskap med SJ länge kunnat resa klimatsmart och hållbarhet är en tydlig del av vår verksamhet. Därför är det helt naturligt att spelare, ledare och andra som är kopplade till mästerskapet ska resa med tåg. Och då kan ingen annan än SJ vara ett alternativ, säger Krister Bergström, VD Handbolls-EM 2020.

Samtidigt får fansen möjlighet att åka med det officiella EM-tåget till Göteborg.

- Det skickar en viktig signal att Handbolls-EM 2020 i Sverige har hållbarhet som en tydlig strategi. Att EM-organisationen och SJ tillsammans erbjuder både spelare och fans klimatsmart resande inspirerar förhoppningsvis fler idrotter och mästerskapsarrangemang att följa efter, säger Mattias Tappert, chef samarbeten och segment på SJ.

Biljetter till SJ:s officiella EM-tåg finns på:


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.