Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[DE] Alstom leverer 19 elektriske regionaltog i Tysklandavatar
Jernbane.Net
[DE] Alstom leverer 19 elektriske regionaltog i Tyskland
15. November 2019, kl. 08:14
Alstom leverer 19 Coradia Continental elektriske regionaltog til delstaten Baden-Württemberg. Kontrakten, der er indgået med DB Regio, er cirka 120 millioner euro værd, og togene vil blive bygget på Alstoms fabrik i Salzgitter i Tyskland.

Fra december 2022 vil de nye tog gradvist blive indsat på ruterne fra Karlsruhe til Heilbronn, Achern samt fra Freudenstadt til Herrenberg.

De nye tog er designet til at optimere passageroplevelsen, og samtidig imødekomme regionens operationelle krav. Udover wi-fi vil togene omfatte multifunktionelle og rummelige områder i hver vogn samt et stort område til cykler. Togene er specielt designet til at klare de stejle stigninger, som opdeler sporene igennem Schwarzwald-området.

“Passagerer i Karlsruhe-regionen kan se frem til moderne, gennemtestede og pålidelige tog. Vores tog gør ikke kun passagererne yderst tilfredse, men er også kendt for enestående driftssikkerhed og tilgængelighed, hvilket skaber høj sikkerhed for operatører,” siger Jörg Nikutta, administrerende direktør for Alstom i Tyskland og Østrig.

Coradia Continental er en del af Alstoms Coradia-serie med modulvogne, der drager fordel af mere end 30 års viden. Til dags dato er der solgt over 2.800 Coradia-tog, og 2.400 er i drift i Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Luxembourg, Holland, Sverige og Canada.

De nye køretøjer anskaffes af DB Regio AG på vegne af transportministeriet i delstaten Baden-Württemberg, som er den ansvarlige offentlige transportmyndighed for det pågældende tognetværk. Efter køretøjerne er leveret, ejes de officielt af Landesanstalt Schienenfahrzeuge Baden-Württemberg (SFBW) og lejes af DB Regio i en 13-årig kontraktperiode.


Om du vil delta aktivt, se bilder i fullformat, kommentere bilder, og skrive i våre Postvogner logger du inn.
Som registrert og aktiv deltaker får du det aller beste av jernbane.net

Alstom Coradia Continental

Fotograf:
Alstom

EXIF-data:
Ingen EXIF-data tilgjengelige

Plassering i gallerierne:
Tema > Pressefotografier fra andre media > Alstom > Alstom Coradia ContinentalMvh Jernbane.Net


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.