Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[SE] Medarbetare inom MTR har rätt att be i företagets lokaler då de är på rastavatar
Jernbane.Net
[SE] Medarbetare inom MTR har rätt att be i företagets lokaler då de är på rast
12. December 2019, kl. 07:13
Det mejl till medarbetare inom MTR Pendeltågen som skickades i söndags borde aldrig ha skickats då det innehöll direkta felaktigheter kring rätten att be. Felaktigheter som väckt starka känslor och som gjort att medarbetare har känt sig diskriminerade. Jag ber å företagets vägnar om ursäkt för innehållet i mejlet.


Henrik Dahlin, VD MTR Pendeltågen ursäktar felaktigt mejl till medarbetarna.

Ingen inom MTR ska behöva känna sig diskriminerad på grund av sin tro. Vi är ett företag som välkomnar och är stolta över den mångfald som alla människor som jobbar hos oss representerar. Jag är övertygad om att mångfalden gör oss till ett bättre företag.

Jag vill verkligen betona att alla anställda inom MTR har rätt att be när de är på rast, i våra lokaler eller på annan plats. Allt annat är fel i sak.

Vi har vår likabehandlingspolicy, [www.mtrnordic.se], som ett rättesnöre och vi från ledningen ser mycket allvarligt på alla former av diskriminering. Vi kommer därför att inom MTR initiera ett gemensamt arbete för att se över vad vi behöver göra för att undvika att något liknande sker igen och säkra att vi har en arbetsplats utan diskriminering av något slag.

/Henrik Dahlin, VD MTR Pendeltågen


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.