Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[NO] [AIR] Helseforetakene har valgt flyselskapavatar
Jernbane.Net
[NO] [AIR] Helseforetakene har valgt flyselskap
20. January 2020, kl. 17:52
Sykehusinnkjøp HF har på vegne av helseforetakene gjennomført en anbudsprosess hvor SAS har fått førsteprioritet på de største og mest trafikkerte flystrekningene i Norge, både for pasient- og tjenestereiser, i inntil fire år. Helseforetakene flyr innenlands i Norge for omlag 400 millioner kroner årlig.

Det var kombinasjonen pris og hyppige avganger som ble utslagsgivende for valg av selskap.

– Det er gledelig at vi har vunnet de største rutene, og vi ser frem til et fortsatt tett og godt samarbeid med Helse-Norge i tiden fremover til beste for pasienter og ansatte, sier konserndirektør og CFO i SAS, Torbjørn Wist. – Vi skal også i de kommende årene vise oss tilliten verdig ved å levere pålitelig og servicevennlig flytransport for denne gruppen reisende som virkelig trenger flyet for å ha tilgang på helsetjenestene i Norge.

SAS ble foretrukket som førstevalg på de mest trafikksterke strekningene i Norge, eksempelvis mellom Oslo og Stavanger, Trondheim, Harstad/Narvik og Tromsø. Widerøe fikk alle rutestrekningene på det som omtales som kortbanenettet, og dette gir helsereisende sømløse gjennomgående reiser i kombinasjon med SAS’ nettverk.

Den nye avtalen trer i kraft 1.april 2020.


Om du vil delta aktivt, se bilder i fullformat, kommentere bilder, og skrive i våre Postvogner logger du inn.
Som registrert og aktiv deltaker får du det aller beste av jernbane.net

SAS - SE-ROJ, 20.1.2020

Fotograf:
Jernbane.Net

EXIF-data:
Ingen EXIF-data tilgjengelige

Plassering i gallerierne:
Tema > Pressefotografier fra andre media > SAS > SAS Airbus A320-251NMvh Jernbane.NetOppdatert 1 gang(er). Siste gang oppdatert 20.01.2020 17:53 av Ronny Maarud.


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.