Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[NO] Go-Ahead Norge setter inn Nattlokalene på Jærbanen igjenavatar
Ronny Maarud
[NO] Go-Ahead Norge setter inn Nattlokalene på Jærbanen igjen
30. June 2020, kl. 10:55
PRESSEMELDING fra GoAhead

Pga Korona situasjonen har Nattlokalene på Jærbanen vært innstilt siden fredag 20 mars. Det har dreid seg om fire tog som har vært svært populære for innbyggerne som er på vei hjem fra arrangementer og festligheter.

-Vi har fulgt nøye med på trafikkutviklingen på Jærbanen etter hvert som samfunnet normaliserer seg mer og mer. Vi ser at vi har hatt en vesentlig økning på våre avganger tidligere på kvelden både på fredager og lørdager og det er åpenbart at innbyggerne i regionen har behov for å komme seg litt mer ut i helgene for å kose seg ,sider administrerende direktør i Go-Ahead Norge Cathrine Elgin.

Sommerproduksjon
Det er nå innført sommerproduksjon på Jærbanen hvor de såkalte Sandnesvendingene er innstilt og også Nærbø avgangene på lørdager er innstilt. Når selskapet nå gjeninnsetter de fire nattlokalene i helgene er det normalsituasjon på Jærbanen ifht rutetabellen.

- Vi er veldig glade for at vi kan gjøre dette nå når sommeren er kommet for fullt. Det betyr at kundene kan strekke tiden litt lenger før de reiser hjem med det miljøvennlige toget. Flere har sikkert brukt bil til sine aktiviteter fordi det har vært et mangelfullt kollektivtilbud sent på kveld/natt, og legger til:

- Nå kan kundene la bilen stå og vi i Go-Ahead Norge ønsker dem velkommen på toget, samtidig som det er veldig viktig at kundene som benytter tog er oppmerksomme på smittevernreglene som er gjeldende, avslutter Elgin.

Her er de fire nattlokalene som settes inn igjen natt til lørdag/søndag fra 3 juli:

Fra Egersund kl. 00:20Fra Egersund kl. 01:20Fra Stavanger kl. 00:54Fra Stavanger kl. 01:54

For mer informasjon om rutetabellen, se www.go-aheadnordic.no


Hilsen Ronny.

Å tråkke opp en sti, går mye fortere dersom man er flere til å tråkke. (Pacta sunt servanda !)

Jernbane.Net på TWITTER
Tidligere bildeserier i Postvognene.
Über Cognacteuren på Flickr
Old truckers never die, they just smell that way
Ronny Maarud / YouTube

InstagramBeklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.