Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[DK] Oddesundbroen spærres om natten mellem den 23.9 og 9.10avatar
Jernbane.Net
[DK] Oddesundbroen spærres om natten mellem den 23.9 og 9.10
23. September 2020, kl. 10:35
Årets malerarbejder på Oddesundbroen kræver, at broen lukkes om natten fra den 23. september til og med den 9. oktober. Udrykningskøretøjer, gående, cyklende og ridende kan dog altid komme over.

Banedan
mark er i fuld gang med at male Oddesundbroen. I løbet af juli, august og september er det første af de tre buefag blevet malet som en del af vedligeholdet af broen over Oddesund

Årets arbejde er tæt på at være færdigt, og nu skal det store stillads tages ned, og der skal males de steder, hvor det ikke har været muligt at komme til fra stilladset. For at gennemføre det arbejde, er det nødvendigt at spærre broen for biltrafik mellem klokken 00.05 og 05.00 fra den 23. september og til og med den 9. oktober


“Vi er nødt til at spærre broen for al biltrafik mellem kl. 00.05-05 i dagene fra onsdag d. 23. september til og med fredag d. 9. oktober. Det kan desværre ikke undgås at spærre om natten mens vi tager det store stillads ned. Vi gør, hvad vi kan for at reducere generne mest muligt, blandt andet holder vi åbent for trafikken kl. 02:30 for at få de køretøjer over, der skulle have brug for det. Der er også sat skilte op, sms-varslet, annonceret på sociale medier og GPS-varslet,” siger Randi Skogstad, der er direktør for Infrastruktur hos Banedanmark.

Hverken fortov eller cykelstien på broen er spærret i perioden, og det er aftalt, at udrykningskøretøjer altid kan kontakte brovagten og anmode om at få broen åbnet.

Der er allerede opsat skilte i området, der gør opmærksom på vejspærringen. Der udsendes desuden TMS-besked til bilisternes GPS’er.

I den periode, hvor Oddesundbroen er spærret for biltrafik i nattetimerne, opfordrer Banedanmark bilister til og fra Thy til enten at passere broen inden midnat eller benytte Rute 26 via Mors.


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.