Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[SE] Mark Jensen, vd MTR Nordic Group, slutar på MTRavatar
Jernbane.Net
[SE] Mark Jensen, vd MTR Nordic Group, slutar på MTR
01. December 2020, kl. 13:38
Mark Jensen, vd på MTR Nordic Group, har idag meddelat att han kommer lämna MTR för en tjänst som vd och koncernchef för börsnoterade omsorgsaktören Ambea AB.

"Det har varit en fantastisk resa med MTR de senaste åren och trots att pandemin sätter sitt avtryck står den nordiska verksamheten sig stark inför fortsatt tillväxt i Sverige och på närliggande marknader. Jag känner mig hedrad som fått möjligheten att jobba med så många duktiga och proffsiga medarbetare som gör allt, oavsett vad som händer, för att hålla samhället i rullning. Det har satts många rekord både operativt och administrativt och fler kommer det bli. Kollektivtrafiken är oerhört viktig för ett fungerande samhälle och nu ser jag fram emot att gå in i en annan bransch, vård och omsorg, som på ett liknande sätt bidrar stort till människors liv och vardag", säger Mark Jensen.

En rekryteringsprocess för att hitta en ny VD har inletts och Mark Jensen kvarstår som vd för MTR Nordic Group under en övergångstid om maximalt sex månader.


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.