Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[AIR] Widerøe lanserer sommerruter fra Kristiansandavatar
Jernbane.Net
[AIR] Widerøe lanserer sommerruter fra Kristiansand
01. December 2020, kl. 14:02
Widerøes store reiseundersøkelse viste våren 2020 at norgesferie var prioritet nummer én. Høstens undersøkelse viser den samme tendensen for neste sommer, og Widerøe gjentar derfor suksessen med rutene mellom Kristiansand og Bodø og Kristiansand og Harstad/Evenes sommeren 2021. Rutene har oppstart 28. juni og vil gå til 15. august.

Majoriteten av de som allerede har bestemt ferieplanene for 2021, ønsker seg nok en gang norgesferie. Nordlendingene vil til sør, Sørlendingene vil til nord – og alle vil til Lofoten. Med disse sommerrutene som utgangspunkt kan Sørlendingene oppleve indrefileten av Lofoten og Vesterålen med direktefly hele sommersesongen.


Alle ønsker noe å se frem til. Sommerferien 2021 burde ikke være noe unntak. Widerøe har de siste årene satset stort på Kjevik. Først en ny rute til London og flere avganger til både København, Trondheim og Bergen. Med pandemien og restriksjoner i reiseaktivitet og har de fleste utlandsruter vært umulig å opprettholde grunnet markedssvikt, men flyselskapet satser samtidig mer på innland enn tidligere. Økningen av avganger til Flesland er i tråd med selskapets strategi om å bygge og satse på Bergen som destinasjon og utgangspunkt for videre reiser.

Høstens undersøkelse om sommeren 2021 viser til at norgesferie blir om mulig kanskje enda mer ettertraktet neste sommer. Derfor velger Widerøe nå å satse videre på Kristiansand som destinasjon ved å introdusere tre ukentlige avganger i sommerperioden mellom Kristiansand og Bodø og to ukentlige avganger mellom Kristiansand og Harstad/Evenes.

At Widerøe er tidlig ute og lanserer sommerruter for neste sesong, er ingen tilfeldighet.
- Norsk reiseliv generelt, og flybransjen spesielt, er i dyp krise. Det er utrolig viktig for å bevare norske arbeidsplasser at nordmenn kjenner sin besøkelsestid og bruker norsk reiseliv, sier kommunikasjonsdirektør i Widerøe Silje Brandvoll.
- Selv om du ikke kan reise i dag, kan du planlegge for ferie i morgen. Vår oppfordring er derfor å begynne å planlegge for vinterferie, påskeferie og sommerferie allerede nå. Bestill en flybillett, og gjerne hotell også - det norske reiselivet trenger dette sårt akkurat nå, fortsetter hun.

- Vi håper å gjenta årets suksess. Vi hørte på kundene våre og satte opp sommerruter mellom sør og nord. Tross pandemi klarte vi å fylle de fleste setene med feriesultne nordmenn gjennom sommeren, sier kommersiell direktør i Widerøe Christian Skaug.
- At tidene er usikre og at mange kvier seg for å legge langsiktige planer, har vi stor forståelse for. Skulle imidlertid planene endre seg, kan du gebyrfritt endre reisen din til et annet tidspunkt ut august måned 2021. Du betaler kun differansen mellom opprinnelig billettpris og det billetten koster på det nye reisetidspunktet, fortsetter Skaug. Alle trenger noe å se frem til, og en velfortjent ferie er noe alle kan glede seg til. Vi håper derfor at mange legger sommerferien under juletreet i år, avslutter han.

Rutene har oppstart henholdsvis 28. juni og 1. juli og vil gå til 14. og 15. august. Tre dager i uken mellom Kristiansand og Bodø og to ganger i uken mellom Kristiansand og Harstad/Evenes. Prisene starter på 799,- og billettene er tilgjengelig i booking.


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.