Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[NO] Avinor utlyser konkurranse om Gardermoen parkeringavatar
Jernbane.Net
[NO] Avinor utlyser konkurranse om Gardermoen parkering
12. April 2021, kl. 16:58
Avinor utlyser parkeringskontrakt verdt 2 milliarder på Oslo lufthavn
12.4.2021 11:57:51 | Avinor

Denne uken lyser Avinor ut en tilbudskonkurranse som omfatter drift av parkeringsområdene på Oslo lufthavn. Verdien av kontrakten estimeres til rundt 2 milliarder NOK. Kontraktsperioden strekker seg fra 1. januar 2022 til 31. desember 2026.

Parkeringsanlegget på Oslo lufthavn er Nordens største parkeringsanlegg, med hele 21.000 parkeringsplasser. Det har blant annet et av verdens største ladeanlegg for elbiler, to parkeringshus og tilleggstjenester som bilpleieanlegg og Valet Parking. Dagens tjenester baserer seg i stor grad på digitale løsninger i form av nettbasert booking og automatisk skiltgjenkjenning.

Avinor vil jobbe tett med ny leverandør for å videreutvikle dagens anlegg med fokus på nye miljøvennlige løsninger. Avinor har et mål om å være fossilfrie innen 2030.

-Vi har vært svært fornøyd med dagens driver, Onepark AS, men deres kontrakt løper ut 31. desember 2021, og vi går nå ut i markedet med en ny anbudskonkurranse, sier konserndirektør for kommersielt område i Avinor, Joachim Lupnaav Johnsen.

Tilbudskonkurransen gjøres tilgjengelig via [tendsign.com]#Jernbanenytt
#jernbane
#jernbane.net
@jernbane.netOppdatert 1 gang(er). Siste gang oppdatert 12.04.2021 16:58 av Jernbane.Net.


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.