Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[NO] DB Schenker satser grønt på veienavatar
Jernbane.Net
[NO] DB Schenker satser grønt på veien
19. April 2021, kl. 16:36
Solid satsing på grønn varedistribusjon i Norge

Målet om utslippsfri distribusjon i Oslo er nådd. Nå rulles det ut elektriske vare- og lastebiler i de største norske byene. Innen utgangen av 2021 skal distribusjonen i bysentra være 100% elektrisk.
Oslo, 19. april, 2021

Selskapets ambisiøse mål om å løse all varedistribusjon i Oslo med null utslipp er nådd. Ved etableringen av Oslo City Hub som verdens første i sitt slag, og en 100% omlegging fra diesel til elektrisk, har Oslo fått en betydelig miljøgevinst på ca. 400 tonn Co2 i reduksjon pr. år. Nå står resten av landet for tur.

DB Schenker har ambisjoner om å levere med null utslipp i all bydistribusjon i alle større norske byer innen 2021. Selskapet har så langt investert betydelig i ny elektrisk bilpark, og ruller ut 25 nye elektriske laste- og varebiler i hele landet denne våren. Investeringen i bærekraftig bydistribusjon vil fortsette gjennom 2021, til vi har nådd målet om 100% elektrisk distribusjon i alle større norske byer.

Dette er et ledd i DB Schenker konsernets globale målsetting om 100% utslippsfri bydistribusjon innen 2030.#Jernbanenytt
#jernbane
#jernbane.net
@jernbane.net


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.