Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[NO] Reiserestriksjoner påvirker fortsatt driften i Norwegianavatar
Jernbane.Net
[NO] Reiserestriksjoner påvirker fortsatt driften i Norwegian
09. May 2021, kl. 11:09
Reiserestriksjoner fortsetter å påvirke driftenNorwegians trafikktall for april er påvirket er av reiserestriksjoner og dermed lav etterspørsel.

I april fløy 59 431 kunder med Norwegian, noe som er ca. 18 000 flere enn på samme tid i fjor. Sammenliknet med april 2020 er den totale kapasiteten (ASK) ned 7 prosent og passasjertrafikken (RPK) opp 115 prosent. Videre lå fyllingsgraden i april på 42,2 prosent, en oppgang på 24 prosentpoeng sammenlignet med i fjor.

– Pandemien og reiserestriksjoner fortsetter å påvirke driften, selv om passasjertrafikken går opp sammenliknet med i fjor. Gitt at gjenåpningen i Norge og Europa fortsetter, er utsiktene for en fortsatt gradvis økning i trafikken til stede. Vi tilpasser ruteprogrammet vårt fortløpende for å dekke etterspørselen, sier konsernsjef i Norwegian, Jacob Schram.

Norwegian hadde ti fly i drift i april, hovedsakelig på norske innenriksruter. Totalt gjennomførte Norwegian 97,7 prosent av de planlagte flygningene i april, og av disse var punktligheten på 97,8 prosent.

Kilde: Norwegian#Jernbanenytt
#jernbane
#jernbane.net
@jernbane.net


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.