Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[SE/NO] Ny plassjef for Kaunis Iron lastbiltransporteravatar
Jernbane.Net
[SE/NO] Ny plassjef for Kaunis Iron lastbiltransporter
11. May 2021, kl. 12:21
Ny plassjef for Kaunis Iron lastbiltransporterMaria Törmä Lindmark har anställts som platschef för Kaunis Irons lastbilstransporter i Junosuando med ansvar för den operativa verksamheten.

– Jag är otroligt glad över att få förtroendet att jobba i en så spännande och viktig verksamhet för Pajala och med all personal inom malmtransporterna. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan formulera vart vi vill nå och hur vi ska komma dit. Jag ser fram emot att vidareutveckla verksamheten och det är med glädje och engagemang jag tar mig an denna utmaning! säger Maria Törmä Lindmark.

Maria är utbildad ingenjör inom bygg och anläggning. Hon har haft arbetsledande befattningar inom produktion och anläggning under större delen av sitt yrkesverksamma liv på bl a Vägverket (numera Trafikverket). Maria har även erfarenhet att leda stora organisationer från sin roll som kommunchef i Pajala kommun. Närmast kommer hon från rollen som platschef på PEAB anläggning.

– Vi är jätteglada att ha kunnat rekrytera Maria som platschef till Junosuando. Hon kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av våra malmtransporter på landsväg med fortsatt fokus på säkerhet, produktionseffektivitet och hållbar omställning. Med sin breda ledarskapsbakgrund från produktion och anläggning samt sin starka lokala förankring är hon rätt person att leda verksamhetens fortsatta utveckling, säger Lars Wallgren, logistikchef på Kaunis Iron.

Maria bor idag i Pajala och kommer att vara stationerad på verksamhetens kontor i Junosuando. Hon tillträder sin tjänst senast i augusti 2021.#Jernbanenytt
#jernbane
#jernbane.net
@jernbane.net


Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.