Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[NO] Go Ahead sponser NM i friidrettavatar
Jernbane.Net
[NO] Go Ahead sponser NM i friidrett
16. June 2021, kl. 15:07
​Stolt sponsor av NM i friidrettDa tilbudet om å være sponsor av NM i friidrett dukket opp, var det helt naturlig for Go-Ahead å takke ja.

– Idrett og idrettsglede er en av hjørnesteinene her i landet, både lokalt og nasjonalt, og NM i friidrett er et arrangement som betyr mye for mange. Så da vi fikk spørsmål om å være med som samarbeidspartner nølte vi ikke med å si ja. At arrangementet i tillegg ligger i Kristiansand, hvor vi daglig kjører innom, gjør det ekstra fint å være med som støttespiller, sier Tonje Løkaas Fossum, kommersiell leder i Go-Ahead Norge.

Go-Ahead har en lokal forankring. Gjennom de mange byene og bygdene vi daglig kjører innom med toget, og gjennom de ansatte som bor der. Det er derfor viktig for organisasjonen å kunne støtte initiativ og gode formål i lokalmiljøet.

– Idretten er i tillegg synonymt med verdier som lagfølelse, positivitet og glede, som også er verdier vi støtter og jobber med, sier Løkaas Fossum.

Om du har tenkt deg til selve arrangementet, frakter vi deg gjerne dit. Sørtoget går fra Oslo S til Kristiansand flere ganger i døgnet.

– Vi er opptatt av at toget skal være et godt, miljøvennlig og behagelig alternativ, enten du reiser på ferie, på jobbreise eller på treningstur. Å reise med tog skal føre deg trygt frem, være behagelig og gi rom for å gjøre andre ting – enten det er å lese, sove, drømme deg bort eller lade opp til et stevne. Våre tog dekker også over et stort område, slik at det skal være lett å komme deg dit du skal. Enten det er NM i friidrett i Kristiansand, ferie i Stavanger eller jobb i Oslo, sier Løkaas Fossum.Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.