Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[DK] En million billige Orange-billetter sendes ud i den danske sommeravatar
Jernbane.Net
[DK] En million billige Orange-billetter sendes ud i den danske sommer
17. June 2021, kl. 10:34
En million billige Orange-billetter sendes ud i den danske sommer

Sommeren bliver Orange hos DSB, der sætter 1 mio. Orange-billetter til salg for højst 99 kr. til rejser rundt i hele landet. Tilbuddet om en billig togtur med en Orange-billet er både til den længere rejse på tværs af landet, men også til de kortere ture ud i det danske sommerlandskab.

”Vi glæder os til at byde kunderne velkommen i toget, derfor får de tilbuddet om at købe en billig billet til at komme ud i ferielandet. Igen i år er der ikke så let adgang til resten af verden, men så meget desto mere er der gode grunde til at få nye ferieminder i Danmark – og måske snuppe den ekstra tur i løbet af sommeren,” siger Jan Sigurdur Christensen, der er kommerciel direktør i DSB.

De mange billetter gælder for rejser i sommerperioden fra lørdag den 19. juni til slutningen af skolernes sommerferie søndag den 8. august. Salget af sommerens Orange-billetter begynder tirsdag den 15. juni.

I ferieperioden holder mange pendlere fri, derfor er der også en del billetter til salg i de attraktive tidsrum af dagen omkring de to myldretider først og sidst på dagen.

En voksen, der rejser på en Orange-billet kan tage to børn under 12 år gratis med på turen.

Der er fortsat krav om pladsbillet for alle rejsende i DSB’s Fjern og Regionaltog, så vi kan sikre, at der ikke er for mange rejsende i togene. Pladsbilletterne er gratis.Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.