Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[SE] Vy Tåg utökar sin trafik, och öppnar möjligheten för värmlänningar att åka från Karlstad till Norrbottens fjällvärld.avatar
Jernbane.Net
[SE] Vy Tåg utökar sin trafik, och öppnar möjligheten för värmlänningar att åka från Karlstad till Norrbottens fjällvärld.
13. October 2021, kl. 16:05
Vy Tåg utökar sin trafik, och öppnar möjligheten för värmlänningar att åka från Karlstad till Norrbottens fjällvärld.
– Vi börjar med de helger då reseintresset är extra stort, säger Vy Tågs marknadschef Marie Torneus.

Nu går det att boka resor med Nattåget Norrland under jul- och nyårshelgerna och fram till den 28 februari 2022. I samma veva utökar Vy Tåg sin trafik med avgångar mellan Karlstad och Stockholms central under vissa dagar, via Örebro och Västerås. Detta i ett samarbete med Värmlandstrafik.

Det innebär att resenärer från Värmland kan resa hela vägen från Karlstad till Riksgränsen och Narvik på samma biljett, med byte i Stockholm. Tidtabellen är anpassad till Nattåget Norrlands avgångar från Stockholm.

– Vi börjar med att erbjuda denna möjlighet då intresset är extra stort, alltså i anslutning till julen, sportlovet och påsklovet, säger Vy Tågs marknadschef Marie Torneus.

Det är redan ett hårt tryck på bokningarna inför jul- och nyårshelgerna.

– Ett tips till våra värmlandsresenärer är att vara tidigt ute med att boka sina resor om de vill åka tryggt och klimatsmart till Norrland under julen, avslutar Vy Tågs marknadschef Marie Torneus.

Avgångar Karlstad – Stockholm – Riksgränsen/Narvik
12, 19, 26 december
13, 20, 27 februari
6, 13 mars
10 april
14, 21, 28 augusti
4, 11, 18 septemberBeklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.