Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[NO] Sporveien og Clear Channel
Lagt inn av Jernbane.Net avatar
Jernbane.Net
[NO] Sporveien og Clear Channel
26. November 2021, kl. 12:21
Sporveien Media og Clear Channel forlenger samarbeidetSporveien Media forlenger samarbeidsavtalen med Clear Channel til utgangen av 2023. Avtalen innebærer at Clear Channel vil fortsette å forvalte reklameflater knyttet til kollektivtrafikken i Oslo og deler av Viken.

Utendørsreklame er en viktig bidragsyter til finansieringen av kollektivtilbudet i Oslo og deler av Viken. Siden 2018 har reklamesalget bidratt med 350 millioner kroner som har blitt brukt til videreutvikling og styrking av kollektivtilbudet.

– Pandemien har vært en krevende periode for reklame i kollektivtrafikken, der vi har samarbeidet godt med Clear Channel. Vi ser frem til å utvikle samarbeidet og skape gode kundeopplevelser, sier Inge Aasen, daglig leder i Sporveien Media.

Sporveiens datterselskap Sporveien Media har blant annet ansvar for forvaltning og drift av reklameinstallasjoner i tilknytning til trikk, T-bane, buss og båt i Oslo og deler av Viken. Det er denne avtalen Sporveien Media nå forlenger med Clear Channel om å forvalte.

Dennis Højland Nyegaard, Country Manager i Clear Channel, er veldig fornøyd med den fornyede tillitten.

– Dette er en viktig kontrakt for oss og vi ser fram mot å fortsette det gode samarbeidet med Sporveien Media, sier Højland Nyegaard.

Fortsetter digital satsning og arbeidet med bærekraftige bykjerner

Sporveien Media og Clear Channel har en felles ambisjon om å gjøre kollektivtrafikken enda mer attraktiv som markedsføringskanal, og vil fortsette å utvikle de innovative og digitale mulighetene. De siste årene har det blant annet vært et stort fokus på å øke antallet digitale skjermer.

– Vi skal bruke det neste året til å fortsette å øke den digitale rekkevidden på T-banen ved å digitalisere flere stasjoner og modernisere de digitale skjermene langs rulletrappen på Stortinget T-banestasjon. Nå utvikler vi for fremtiden, sier Nyegaard.

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser. I annerledesåret 2020 ble det gjennomførte 155 millioner enkeltreiser med buss, trikk og T-bane.

Clear Channels plattform når dermed daglig flere millioner mennesker.

– Derfor har vi et tydelig mål om at vår tilstedeværelse skal bidra til hyggeligere, mer dynamiske og mer bærekraftige bykjerner. Vi er stolte av å være samarbeidspartnere med Sporveien Media, og at vi sammen kan jobbe mot en mer bærekraftig bykjerne, sier Nyegaard.Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.