Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jernbane.net/public_html/phorum/mods/html/htmlpurifier-4.0.0-standalone/HTMLPurifier.standalone.php on line 10864
[AIR] Med Finnair til USA Jernbane.Net
Jernbane.net

Velkommen! Logg Inn Opprett en ny profil

Avansert
Støtt oss
[AIR] Med Finnair til USA
Lagt inn av Jernbane.Net avatar
Jernbane.Net
[AIR] Med Finnair til USA
07. December 2021, kl. 13:15


Kliv ombord på Arlanda och upptäck USA i sommar: Finnair fortsätter flyga direkt till Los Angeles och New York

Inför sommaren 2022 är det nu officiellt att Finnair fortsätter med sina direktflyg till Los Angeles och New York från Stockholm. USA är nämligen en populär destination bland svenskarna även under sommarmånaderna, menar Finnairs skandinavienchef Robert Lönnblad. Samtliga flyg går att boka på Finnairs hemsida.

Finnair fortsätter med sina nyligen lanserade och populära direktflyg till Los Angeles och New York, JFK från Arlanda. Finnair kommer för närvarande att fortsätta flyga med Airbus A350 från Stockholm till New York fyra gånger i veckan och till Los Angeles tre gånger veckan.

För den som längtar efter kulturella upplevelser, gröna parker och en stadspuls utöver det vanliga i sommar är New York den perfekta sommardestinationen. Om det snarare är stränder, bad och sol i kombination med stadspuls som lockar är Los Angeles staden att föredra. Även om sommaren 2022 känns långt borta så är det bra att vara ute i god tid och kika på flygtider redan nu.

– Vi otroligt glada över att kunna fortsätta möta den förfrågan som finns på våra direktflyg. USA är en populär destination bland svenskarna även under den varmare säsongen. Vi hoppas därför att de fortsatta avgångarna gör att svenskarna får upptäcka allt från stränderna i Los Angeles till blomstrande Central Park, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef Finnair.

Finnair utökar dessutom sitt flygschema med direktflyg från Helsingfors till Seattle. Flygen startar den 1 juni 2022. Under sommaren kommer Finnair att flyga till Seattle med Airbus A330 tre gånger i veckan. Avgångarna är planerade under sommarsäsongen och flyger till och med 28 oktober. Redan i februari startar även avgångarna från Helsingfors till Dallas med fyra avgångar i veckan.

Den spektakulära staden Seattle är känd för sin natur, kaffekultur, musik och sina utstickande kvarter. Besökare kan välja att vandra i gröntäckta skogar eller strosa runt i pittoreska vingårdar. Detta är därmed staden för den som vill känna storstadspulsen och samtidigt ha nära till naturens lugn.

Storstaden Dallas, som faktiskt är en av USA:s största, erbjuder allt från shopping och restauranger till utomhusaktiviteter. Här kan du köra 30 minuter till Fort Worth för att uppleva en av de legendariska cowboystäderna.

Samtliga direktflyg kan bokas på www.finnair.se.


Se flygschema nedan:

New York
Direktflyg från Arlanda till New York, JFK går för nuvarande fyra gånger i veckan, tisdagar, onsdagar, fredagar och lördagar.

Dallas
Direktflyg från Helsingfors till Dallas avgår fyra gånger i veckan.

Los Angeles
Direktflyg från Arlanda till Los Angeles går för nuvarande tre gånger i veckan på tisdagar, fredagar och söndagar. Direktflygen från Los Angeles till Arlanda kommer ske tre gånger i veckan på måndagar, onsdagar och lördagar.

Seattle
Direktflyg från Helsingfors till Seattle kommer gå tre gånger i veckan på måndagar, onsdagar och fredagar.Beklager, du har ikke tillatelse til å legge inn / svare i dette forumet.